Kontakt os på: 30334224
Dankort + VISA/Dankort VISA MasterCard
  • Trustpilot•Fremragende

  • FRI FRAGT OVER 500,- TIL PAKKESHOP 

     

     

Privatlivspolitik- og cookiepolitik

  

Denne fortrolighedspolitik er beregnet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler det og hvad vi gør med denne data. Dette er vigtigt, ikke kun for at sikre sikkerheden af dine personlige data, men også for at sikre at Køjeshop opfylder alle betingelserne i forhold til den nye persondataforordning (GDPR) som vil træde i kraft den 25. maj 2018. 

 

Persondataforordning (GDPR)

GDPR sætter nye rammer for, hvorledes persondata behandles samt hvordan vi forholder os til retten til privatliv. Persondataforordningen har til formål at styrke og forene databeskyttelsesregler og rettigheder til fordel for EU-borgere. Den er gældende for alle EU-organisationer og organisationer uden for EU (af enhver størrelse), der leverer varer og tjenesteydelser til EU, eller som bruger sporingsteknologier (såsom cookies eller sporingspixel) til at overvåge EU-brugernes adfærd.

 

1. Personlige oplysninger - Hvad vi indsamler og hvorfor

Vi tilbyder visse funktioner på hjemmesiden der kun er tilgængelige via brug af følgende sporingsteknologier. Du kan altid blokere, slette eller deaktivere disse teknologier, hvis din browser tillader det. Hvis du dog afviser cookies eller andre lignende teknologier, kan du muligvis ikke udnytte bestemte funktioner eller værktøjer.

Generelt tillader disse teknologier vores hjemmeside at gemme relevante oplysninger i din browser eller enhed og senere læse disse oplysninger for at vores servere eller interne systemer kan identificere dig. Hvor det er relevant, beskytter vi vores cookies og andre lignende teknologier for at sikre, at kun vi og/eller vores autoriserede serviceudbydere kan fortolke dem ved at tildele dem en unik identifikation, der kun er konstrueret til fortolkning af os.

  

For at du kan indgå en aftale/køb med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, adresse, tlf. nummer og e-mail adresse. Personoplysningerne registreres hos os, og opbevares efter krav i regnskabsloven i 5 år, hvorefter de slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger alene med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Personoplysningerne og kreditkort informationer transmitteres krypteret direkte til PBS. Autolog opbevarer ingen kreditkortinformationer.

Oplysningerne videregives/sælges aldrig til tredjemand.

Kun hvor kunden selv aktivt har valgt at få eventuelle informationer tilsendt, vil oplysninger bruges i reklame øjemed.

Som registreret hos os har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har endvidere ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os via e-mail til mail@kojeshop.dk.

 

1.1 Cookies

Ved at benytte denne hjemmeside, så accepterer du vores cookiepolitik.

Som de fleste andre netbutikker bruger vi også såkaldte cookies. En cookie er en lille fil, som en hjemmeside lægger ud på din computer, så den kan huske siden til en anden gang. Vores online bestillingssystem bruger cookies til at lægge en unik reference i systemet, så vi kan beholde din ordre i vores system og læse hvilke varer du har i din kurv. Bemærk venligst, at vi ikke bruger cookies til at gemme dine personlige eller finansielle oplysninger fra din computer, og at du kan kontrollere brugen af cookies i browserindstillingerne på din computer. Du kan få yderligere oplysninger om Cookies på www.allaboutcookies.org.

For at vi kan sende dig dine varer, er vi nødt til at have navn, postadresse samt e-mailadresse. Disse data opbevares i vores kundekartotek, som kun vi har adgang til og som aldrig overdrages til andre.

 

1.2.1 Hvad er cookies?

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer, og huske valg du tidligere har truffet på hjemmesiden. Eks. sprogvalg. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

  

1.2.2 Denne hjemmeside benytter følgende cookies:
Google analytics

_ga

2 år

Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

_gid

Slettes når browseren lukkes

Denne cookie bruges til at spore, hvor lang tid den besøgende bruger på hjemmesiden.

_gat

Slettes når browseren lukkes

Bruges til at reducere mængden af forespørgsler til Google

 

Facebook

Navn:fr. Levetid: Slettes automatisk efter 118 dage. 
navn:datr, lu, c_user, fr, xs, p, presence, act, sub, sb - Facebook-cookies oprettes, når du har været på Facebook og besøger vores hjemmeside. Dette gør det muligt for Facebook at tilpasse mulige annoncer eller indlæg baseret på din browseradfærd. Alle cookies foruden datr (2 år), lu (2 år) udløber efter sessionafslutning.
Denne cookie bliver brugt til at målrette annoncer på Facebook.

 

Funktionalitet

cc_cookie_accept

1 år

Din accept af cookies på siden. 

1.2.3 Hvordan kan jeg undgå brugen af Cookies på hjemmesider?

Uanset hvilken browser du bruger, kan du justere browserindstillingerne således den ikke gemmer cookies. Nogle browsere giver dig kun mulighed for kun justere denne indstilling på bestemte websteder.

Hvis du ikke ønsker at modtage eller slette Cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

1.3 Kontaktformularer

Når du anvender vores kontaktformular afgiver du dit navn og mailadresse. Vi anvender udelukkende disse oplysninger for at kunne kontakte dig. Ved at udfylde formularen accepterer du at blive kontaktet af os. 

Hvis du har spørgsmål, ønsker at tilbagetrække dit samtykke eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@kojeshop.dk, så vil vi tage hånd om din forespørgsel hurtigst muligt.

Når du benytter kontaktformularen på vores hjemmeside, gemmes dine oplysninger i vores backend og samles i en email og sendes herefter til os via SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Der kan ske eventuel opfølgning på forespørgsel og derfor holder vi os rettighederne til at gemme kontaktoplysninger indtil hendelsens omdrejningspunkt er afsluttet. 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

 

1.4 Nyhedsbrev

Hvis du vælger at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev, sendes den email-adresse, du sender til os, til vores backend i hjemmesiden, der giver os e-mailmarkedsføringstjenester. Vi anser denne for at være en tredjeparts dataprocessor.

Din e-mail-adresse forbliver i vores egen database, indtil du specifikt ønsker at blive fjernet fra listen. Du kan gøre dette ved at afmelde dig ved hjælp af det afmeldingslink, der er på denne side, eller ved at anmode om fjernelse via e-mail. Når du anmoder om fjernelse via e-mail, skal du sende din e-mail til os ved hjælp af den e-mail-konto, der abonnerer på vores nyhedsmails.

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet afgiver du din mailadresse. Vi anvender udelukkende disse oplysninger for at kunne udsende nyhedsbrevet til dig. 

Oplysninger om din brug af nyhedsbrevene - herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår emailen slettes og om der klikkes på links opsamles af vores it-system i anonymiseret form. Disse oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i endnu højere grad kan målrette og tilpasse indholdet efter modtagerens interesser. 

Dine personoplysninger opbevares, indtil du framelder dig nyhedsbrevet. Ved frameldelse slettes oplysningerne hos os og vores databehandler. 

Vi videregiver ikke dine oplysninger til 3. mand.

 

2. Vores tredjeparts dataprocessor

Vi bruger en række tredjeparter til at behandle personlige data på vores vegne. Disse tredjeparter er blevet nøje udvalgt. Læs mere på deres respektive hjemmesider. 

Google (Privacy Policy)
Google Analytics bliver brugt til overvågning af trafik på hjemmesiden. For yderligere information læs afsnit 1.2.2 ovenfor.

Vestjysk Marketing (privatlivs- og cookiepolitik)
Vestjysk Marketing er vores webbureau og har derfor adgang til personlig data på vores vegne. 

Post Nord (GDPR)
Post Nord bliver brugt i forbindelse med forsendelse af pakker og breve.  

 

3. Databrud

Vi vil rapportere enhver ulovlig dataskrænkelse af denne hjemmesides database eller databasen (er) fra nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til alle relevante personer og myndigheder inden for 72 timer efter overtrædelsen, hvis det fremgår, at personoplysninger, der er lagret i en identificerbar måde er blevet stjålet.

 

4. Datastyring

Datasyringen på denne hjemmeside styres af: Køjeshop, hvilket er et privat begrænset DK-selskab med CVR nr. 19965333. 

Køjeshop.dk

Nordmarken 14

6940 Lem st.

Telefonnr.: 30334224

mail@kojeshop.dk

 

5. Ret til adgang og at blive glemt

Kontakt os, hvis du ønsker at anmode om adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores databaser, eller hvis du vil have dine personlige data slettet fra vores databaser. Vi vil reagere uden unødig forsinkelse (og under alle omstændigheder inden for en måned fra modtagelsen af din anmodning, selvom dette kan udvides i vanskelige tilfælde).

Køjeshop.dk

Nordmarken 14

6940 Lem st.

Telefonnr.: 30334224

mail@kojeshop.dk

 

Når et privatlivsspørgsmål eller en anmodning om adgang / download er modtaget, har vi et dedikeret team, der sorterer kontakterne og søger at løse den specifikke bekymring eller forespørgsel. Hvis dit problem er mere substantiel, kan vi kontakte dig for mere information.

 

6. Spørgsmål vedrørende Privatlivs- og cookiepolitik

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende privatlivspolitikken eller databehandlingen, eller hvis du vil klage over en mulig overtrædelse af lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os:

Køjeshop.dk

Nordmarken 14

6940 Lem st.

Telefonnr.: 30334224

mail@kojeshop.dk

 

Når et privatlivsspørgsmål eller en anmodning om adgang / download er modtaget, har vi et dedikeret team, der sorterer kontakterne og søger at løse den specifikke bekymring eller forespørgsel. Hvis dit problem er mere substantiel, kan vi kontakte dig for mere information.